inspiration på svenssonvis

Badrummet gör huset


skrivet den 12 maj av Admin, klockan:12:29

Man är väldigt sugen på att göra om badrummet. Vi har idag ett badrum från 70-talet och det är inte i ordninggjort sedan dess! Jag har lurat omkring på nätet för att hitta rätt badrumsinredning, vattenkran, blandare och allt annat som måste till. Visst har jag hitta en himla massa som man bara känner är sååå snyggt men jag fastnade vid ett badrum som jag hittade på styleroom, album 8646 (bild nedan) eftersom det andas rätt mycket hur jag tänker vad det gäller inredning i ett badrum. Kranarna är hur snygga som helst och det som lyfter hela tanken är när man sätter in lite levande material.

 


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed